ano 2018
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DCA - Resumos publicados em anais de congressos
 
Faculdade de Engenharia de Alimentos
 
Departamento de Ciência de Alimentos
 
Produções / Resumos Publicados

Resumos publicados em anais de congressos
 
Nacional
 
1.
  CARA, B. E. D.; SCHMIDT, F.L.; PRADO, M. A.; Degradação de antocianinas em geleias de morango caseira e industrial, 11/2018, VIII Encontro sobre pequenas frutas e frutas nativas do Mercosul e VIII Simpósio Nacional do Morango,Vol. 1, pp.1-3, Pelotas, RS, Brasil, 2018 *
 
2.
  ESTHER LIMA DE PAIVA, ; BRAGOTTO, A. P. A.; MILANI, R. F.; MORGANO, Marcelo Antonio,; Avaliação de alumínio total em fórmulas infantis, 05/2018, 6 Simposio Segurança Alimentar (SSA6),Vol. 1, pp.1-1, Gramado, RS, Brasil, 2018. Resumo expandido
 
3.
  FREIRE, L.; GUERREIRO, T. M.; CATHARINO, R. R.; SANT'ANA, A. S.; Produção de ocratoxina A por Aspergillus carbonarius em uvas viniferas ao longo da maturação, 04/2018, IV Congresso Mineiro de Engenharia de Alimentos - CMEA,Vol. 1, pp.1-3, Lavras, MG, Brasil, 2018 *
 
4.
  MORAIS, J. O.; ALONSO, V. P. P.; KABUKI, D. Y.; Avaliação de Bacillus sporothermodurans e Geobacillus stearothermophilus em leite UHT, 01/2018, XXVI Congresso de Iniciação Científica da UNICAMP,Vol. 1, pp.1-3, Campinas, SP, Brasil, 2018. Resumo expandido
 
5.
  FERNANDES, M. S.; FUJIMOTO, G.; PIO DE SOUZA, Leandro; DA SILVA, M.J.; KABUKI, D. Y.; KUAYE, Arnaldo Yoshiteru; Discriminatory identification of Enterococcus faecium and Enterococcus faecalis isolated from a ricotta processing by DNA sequencing, 01/2018, 3 III Congresso Paranaense de Microbiologia,Vol. 1, pp.1-3, Londrina, PR, Brasil, 2018 *
 
6.
  GABRIELA GUIMARÃES CARVALHO, Gabriela Guimarães Carvalho; SILVA, E. S.; KABUKI, D. Y.; Isolamento e caracterização molecular de micro-organismos patogênicos em produtos infantis em pó, 01/2018, 1o. Congresso de projetos de apoio à permanência de estudantes de graduação da UNICAMP,Vol. 1, pp.1-3, Campinas, SP, Brasil, 2018
 
7.
  FERNANDES, M. S.; ESPER, L. M. R.; KABUKI, D. Y.; KUAYE, Arnaldo Yoshiteru; Production of Quorum Sensing signalling molecules by Bacillus cereus and Listeria monocytogenes strains isolated from the ricotta processing, 01/2018, 3 III Congresso Paranaense de Microbiologia,Vol. 1, pp.1-3, Londrina, PR, Brasil, 2018 *
 
8.
  MORAIS, J. O.; ALONSO, V. P. P.; KABUKI, D. Y.; Bacillus cereus e B. sporthermodurans em leite UHT, formação de biofilmes e medidas de controle, 01/2018, XXVI Congresso de Iniciação Científica da UNICAMP,Vol. 1, pp.1-3, Campinas, SP, Brasil, 2018
 
9.
  MARILIA CRIVELARI DA CUNHA, Marilia Crivelari da Cunha; LINDO, S. M. D. R. O.; CASTRO, R. J. S.; SATO, Hélia Harumi; L-asparaginase production by Aspergillus niger IOC 0203 in submerged fermentation: a statistical approach to the process, 01/2018, XXVI Congresso Brasileiro de Ciência e Tecnologia de Alimentos - CBCTA 2018,Vol. 1, pp.1-3, Belem, PA, Brasil, 2018
 
10.
  SILVA, J. G. S.; PALLONE, J. A. L.; Avaliação de minerais em bebidas de coco, 01/2018, XXVI Congresso Brasileiro de Ciência e Tecnologia de Alimentos - CBCTA 2018,Vol. 1, pp.1-3, Belem, PA, Brasil, 2018
 
11.
  ALAMAR, P. D.; CARAMÊS, E. T. S.; PALLONE, J. A. L.; Caracterização fisico-química de goiabas: estudo do rendimento durante a produção de polpas em diferentes tipos de processamento., 01/2018, XXVI Congresso Brasileiro de Ciência e Tecnologia de Alimentos - CBCTA 2018,Vol. 1, pp.1-3, Belem, PA, Brasil, 2018
 
12.
  CARAMÊS, E. T. S.; ALAMAR, P. D.; PALLONE, J. A. L.; Rapid detection and quantification of emulsifer and tapioca flour in adulterated açai pulp by near infrared spectroscopy and chemometric tools., 01/2018, XXVI Congresso Brasileiro de Ciência e Tecnologia de Alimentos - CBCTA 2018,Vol. 1, pp.1-3, Belem, PA, Brasil, 2018
 
13.
  SILVA, N. C. C.; SILVA, L. N.; PACOBELLO, M. L.; GALDINO, J. A.; Detecção de micro-organismos em carnes fatiadas comercializadas nos mercados de Campinas e região, 01/2018, XXVI Congresso de Iniciação Científica da UNICAMP,Vol. 1, pp.1-3, Campinas, SP, Brasil, 2018
 
14.
  SOUZA, A. C. S.; CASTRO, R. J. S.; Aproveitamento de resíduos da agroindústria do frango para produção simultânea de enzimas hidrolíticas de interesse para a indústria de alimentos e nutrição animal, 01/2018, XXVI Congresso de Iniciação Científica da UNICAMP,Vol. 1, pp.1-3, Campinas, SP, Brasil, 2018
 
15.
  VITOR GENISELLI DA SILVA, Vitor Geniselli da Silva; CASTRO, R. J. S.; Enzymatic hydrolysis of chicken viscera proteins in the presence of an ionic liquid as a strategy to improve the antioxidant properties of the hydrolysates, 01/2018, XXVI Congresso de Iniciação Científica da UNICAMP,Vol. 1, pp.1-3, Campinas, SP, Brasil, 2018
 
16.
  LINDO, S. M. D. R. O.; MARILIA CRIVELARI DA CUNHA, Marilia Crivelari da Cunha; CASTRO, R. J. S.; SATO, Hélia Harumi; Estratégia sequencial de otimização da produção de L-asparaginase por Aspergillus oryzae IOC 3999 em fermentação submersa, 01/2018, XXVI Congresso de Iniciação Científica da UNICAMP,Vol. 1, pp.1-3, Campinas, SP, Brasil, 2018
 
17.
  IEDA MOREIRA RODRIGUES NETA, Ieda Moreira Rodrigues Neta; CASTRO, R. J. S.; Extração assistida por enzimas de biocomponentes de lentilha (Lens culinaris L.): efeito dos parâmetros de processo sobre a recuperação de compostos com atividade antioxidante, 01/2018, XXVI Congresso de Iniciação Científica da UNICAMP,Vol. 1, pp.1-3, Campinas, SP, Brasil, 2018
 
18.
  SILVA, L. C.; CASTRO, R. J. S.; Fermentação semissólida como bioprocesso para transformação de compostos de lentilhas e avaliação dos efeitos sobre suas propriedades antioxidantes, 01/2018, XXVI Congresso de Iniciação Científica da UNICAMP,Vol. 1, pp.1-3, Campinas, SP, Brasil, 2018
 
19.
  OLIVEIRA, I. M. A.; CASTRO, R. J. S.; Grãos de kefir como agentes para biotransformação de extratos de lentilhas: uma abordagem direcionada aos compostos com atividade antioxidante, 01/2018, XXVI Congresso de Iniciação Científica da UNICAMP,Vol. 1, pp.1-3, Campinas, SP, Brasil, 2018
 
20.
  CAROLINE LOPES, Caroline Lopes; CASTRO, R. J. S.; Potencial antioxidante de extratos obtidos a partir de feijões verdes (Phaseolus vulgaris L.) biotransformados por diferentes processos fermentativos, 01/2018, XXVI Congresso de Iniciação Científica da UNICAMP,Vol. 1, pp.1-3, Campinas, SP, Brasil, 2018
 
21.
  HILKNER, M. H.; RASERA, GABRIELA BOSCARIOL Rasera; CASTRO, R. J. S.; Substâncias biologicamente ativas de grãos de mostarda preta e sua relação com os parâmetros de germinação: uma avaliação sobre as propriedades antioxidantes, 01/2018, XXVI Congresso de Iniciação Científica da UNICAMP,Vol. 1, pp.1-3, Campinas, SP, Brasil, 2018
 
 
Internacional
 
1.
  MAROSTICA JUNIOR, M. R.; Bioactive compounds, antioxidant activity and phenolic profile of stingless bee pot-pollen from Amazon, Brazil, 11/2018, 1st International Congress on Bioactive Compounds,Vol. 1, pp.1-3, Campinas, SP, Brasil, 2018 *
 
2.
  MAROSTICA JUNIOR, M. R.; Microalgae Biomass intake positively modulates serum lipid profile and antioxidant status, 11/2018, 1st International Congress on Bioactive Compounds,Vol. 1, pp.1-3, Campinas, SP, Brasil, 2018 *
 
3.
  MAROSTICA JUNIOR, M. R.; High isostatic pressure and thermal pasteurization of jabuticaba (Plinia jaboticaba) juice: Effects on phenolic compounds, antioxidant, color and sensory acceptance, 11/2018, 1st International Congress on Bioactive Compounds,Vol. 1, pp.1-3, Campinas, SP, Brasil, 2018 *
 
4.
  BICAS, J. L.; MAROSTICA JUNIOR, M. R.; Levels of pro-inflammatory cytokines of rats fed with different enantiomers of a-terpineol in a diet-induced obesity experimental model, 09/2018, Bioflavour 2018 - Biotechnology of Flavours, Fragrances and Functional Ingredients,Vol. 1, pp.1-3, Frankfurt, Alemanha, 2018 *
 
5.
  SANT'ANA, A. S.; Fate of Bacillus cereus spores after spray drying at different temperatures and carrier agents, 09/2018, Food Micro 2018,Vol. 1, pp.1-3, Berlim, Alemanha, 2018 *
 
6.
  SANT'ANA, A. S.; Meta-analysis of occurrence of ochratoxin A, zearalenone, deoxynivalenol and total aflatoxin in cerealbased products, 09/2018, Food Micro 2018,Vol. 1, pp.1-3, Berlim, Alemanha, 2018
 
7.
  SANT'ANA, A. S.; Consumption, perception and safety practices os Brazilian Seafood consumers, 09/2018, Food Micro 2018,Vol. 1, pp.1-3, Berlim, Alemanha, 2018
 
8.
  SANT'ANA, A. S.; Incidence, serotypes and pulsotypes of Listeria monocytogenes in popsicles and ice cream acquired from retail shops in Campinas, Brazil, 09/2018, Food Micro 2018,Vol. 1, pp.1-3, Berlim, Alemanha, 2018
 
9.
  SANT'ANA, A. S.; Formation of modified ocratoxin in wine grapes in different maturation stages, 09/2018, Food Micro 2018,Vol. 1, pp.1-3, Berlim, Alemanha, 2018
 
10.
  SANT'ANA, A. S.; Variability of growth and ochratoxin a production by aspergillus carbonarius in wine grape-based culture medium, 09/2018, Food Micro 2018,Vol. 1, pp.1-3, Berlim, Alemanha, 2018
 
11.
  SANT'ANA, A. S.; Impact of unit operations during processing of cereal-based products on the levels of deoxynivalenol, total aflatoxin, ochratoxin A, and zearalenone: A systematic review and meta-analysis, 09/2018, Food Micro 2018,Vol. 1, pp.1-3, Berlim, Alemanha, 2018
 
12.
  SANT'ANA, A. S.; Evaluation of growth of spoilage microorganisms in vacuum-packed beef subjected at different temperature and pH conditions, 09/2018, Food Micro 2018,Vol. 1, pp.1-3, Berlim, Alemanha, 2018
 
13.
  SANT'ANA, A. S.; Salmonella cross-contamination as affected by temperature during the grinding os beef: transfer modeling and bacterial diversity, 09/2018, Food Micro 2018,Vol. 1, pp.1-3, Berlim, Alemanha, 2018
 
14.
  SANT'ANA, A. S.; Prevalence and counts of Pseudomonas aeruginosa in Mineral Water Samples marketed in the state os São Paulo, Brazil, 09/2018, Food Micro 2018,Vol. 1, pp.1-3, Berlim, Alemanha, 2018
 
15.
  SANT'ANA, A. S.; Mineral water: concentration of heterotrophic microorganisms and their phenotypic characterization, 09/2018, Food Micro 2018,Vol. 1, pp.1-3, Berlim, Alemanha, 2018
 
16.
  SANT'ANA, A. S.; Occurrence and concentrations of mesophilic and thermophilic, aerobic and anaerobic sporeforming bacteria throughout the gelatin processing chain in different seassons, 09/2018, Food Micro 2018,Vol. 1, pp.1-3, Berlim, Alemanha, 2018
 
17.
  SANT'ANA, A. S.; Influence of acid-lactic bacterias and yeasts on growth of spoilage fungi in bakery products, 09/2018, Food Micro 2018,Vol. 1, pp.1-3, Berlim, Alemanha, 2018
 
18.
  SANT'ANA, A. S.; Screening of Listeria monocytogenes strains for thermal inactivation and growth capacity under refrigeration evaluation in ice cream syrup, 09/2018, Food Micro 2018,Vol. 1, pp.1-3, Berlim, Alemanha, 2018
 
19.
  SANT'ANA, A. S.; Variability in desiccation resistance and heat tolerance of a large set of strains within 24 serotypes of salmonella enterica, 09/2018, Food Micro 2018,Vol. 1, pp.1-3, Berlim, Alemanha, 2018
 
20.
  SANT'ANA, A. S.; Microbial diversiy of Brazilian native fish during chiled and frozen storage, 09/2018, Food Micro 2018,Vol. 1, pp.1-3, Berlim, Alemanha, 2018
 
21.
  SANT'ANA, A. S.; Ercolini D. Microbial diversity of Brazilian artisanal cheeses from different regions, 09/2018, Food Micro 2018,Vol. 1, pp.1-3, Berlim, Alemanha, 2018
 
22.
  ESTHER LIMA DE PAIVA, ; MILANI, R. F.; BRAGOTTO, A. P. A.; MORGANO, Marcelo Antonio,; Aluminium in infant formulas: occurrence and risk assessment, 09/2018, Bioavailability 2018,Vol. 1, pp.1-1, Norwich, Reino Unido, 2018
 
23.
  MAROSTICA JUNIOR, M. R.; Sequential extraction of phenolic compounds in a Brazilian berry (Plinia cauliflora) residue using ethanol and supercritial CO2 as solvent, 07/2018, 5th International ISEKI Food Conference,Vol. 1, pp.1-1, Stuttgart, Alemanha, 2018 *
 
24.
  SANT'ANA, A. S.; Impact of four carriers and storage temperature on the stability of five-strain cocktail of Salmonella: A contribution for challenge tests of low-water activity foods, 07/2018, IAFP 2018 - Annual Meeting International Association for Food Protection,Vol. 1, pp.1-3, Salt Lake City, Estados Unidos da América, 2018
 
25.
  SANT'ANA, A. S.; Exposure of Bacillus cereus spores to sublethal stresses prior to spray drying increase their survival and recovery in milk powder throughout a storage period of 180 days, 07/2018, IAFP 2018 - Annual Meeting International Association for Food Protection,Vol. 1, pp.1-3, Salt Lake City, Estados Unidos da América, 2018 *
 
26.
  SANT'ANA, A. S.; Quantitative risk assessment of listeriosis from traditional Brazilian Minas artisanal semi-hard and fresh soft cheeses, 07/2018, IAFP 2018 - Annual Meeting International Association for Food Protection,Vol. 1, pp.1-3, Salt Lake City, Estados Unidos da América, 2018
 
27.
  WILLIAN CRUZEIRO SILVA, WILLIAN CRUZEIRO SILVA; BRAGOTTO, A. P. A.; SAMPAIO, K. A.; FERRARI, Roseli Aparecida; VICENTE, Eduardo; Avaliação da lavagem do óleo de palma branqueado com misturas etanol-água na formação de ésteres de MCPD e ésteres de glicidol, 05/2018, III Congresso Óleos e Gorduras - International Meeting on Fats and Oils,Vol. 1, pp.67-67, Campinas, SP, Brasil, 2018 *
 
28.
  MERCADANTE, Adriana Zerlotti; Carotenoids in different varieties of Citrus: composition and bioaccessibility, 03/2018, I International Symposium on Citrus Bioactive Compounds and Health Benefits,Vol. 1, pp.1-3, São Paulo, SP, Brasil, 2018
 
29.
  JESUS, F. F. S.; COELHO, A. G.; DANIEL, Daniela; JESUS, D. P.; SILVA, J. A. F.; Simple and Fast Method for Simultaneous Determination of Propionate and Sorbate in Bread by Capillary Electrophoresis with UV Spectrophotometric Detection, 02/2018, 34th Microscale Separations and Bioanalysis (MSB 2018),Vol. 1, pp.1-1, Rio de Janeiro, RJ, Brasil, 2018 *
 
30.
  GERALDI, M. V.; CAZARIN, C. B. B.; GABRIELA GUIMARÃES CARVALHO, Gabriela Guimarães Carvalho; BEHRENS, J. H.; KABUKI, D. Y.; CRISTIANINI, Marcelo; MAROSTICA JUNIOR, M. R.; High isostatic pressure and thermal pasteurization of jabuticaba (Plinia jaboticaba) juice: Effects on phenolic compounds, antioxidants, color, and sensory acceptance, 01/2018, 1st International Congress on Bioactive Compounds,Vol. 1, pp.103-111, Campinas, SP, Brasil, 2018 *
 
31.
  MARQUES, M. C.; MARIUTTI, L. R. B.; MERCADANTE, Adriana Zerlotti; ANTHOCYANIN PROFILE IS AFFECTED BY MICROWAVE-ASSISTED EXTRACTION CONDITIONS, 01/2018, 1st International Congress on Bioactive Compounds,Vol. 1, pp.1-1, Campinas, SP, Brasil, 2018 *
 
32.
  BARBOSA, A; MERCADANTE, Adriana Zerlotti; CHISTÉ, R. C.; BIOATIVE COMPOUNDS AND CAROTENOID PROFILE OF PULP AND PEEL OF JACAIACA FRUIT (Antrocaryon amazonicum), 01/2018, 1st International Congress on Bioactive Compounds,Vol. 1, pp.1-1, Campinas, SP, Brasil, 2018
 
33.
  RODRIGUES, Daniele Bobrowski Rodrigues; MARIUTTI, L. R. B.; MERCADANTE, Adriana Zerlotti; INFLUENCE OF PHENOLIC COMPOUNDS ON CAROTENOID BIOACCESSIBILITY IN A MIMIC FOOD SYSTEM, 01/2018, 1st International Congress on Bioactive Compounds,Vol. 1, pp.1-3, Campinas, SP, Brasil, 2018 *
 
34.
  MARQUES, M. C.; MARIUTTI, L. R. B.; YAMASHITA, Fabio; MERCADANTE, Adriana Zerlotti; MICROWAVE-ASSISTED EXTRACTION CAN BE USED FOR SELECTIVE EXTRACTION OF ANTHOCYANINS FROM RED ONION, 01/2018, 1st International Congress on Bioactive Compounds,Vol. 1, pp.1-3, Campinas, SP, Brasil, 2018 *
 
35.
  GONÇALVES, A. C. R.; IACUZIO, R.; SILVA, N. C. C.; PICONE, C. S. F.; Development of natural food preservatives from chitosan and genipin, 01/2018, 1st International Congress on Bioactive Compounds,Vol. 1, pp.1-3, Campinas, SP, Brasil, 2018 *
 
36.
  FREITAS, L. C. E.; TOLEDO, Antônio Matias Navarrete de; SILVA, N. C. C.; SATO, A. C. K.; PICONE, C. S. F.; Development of new additives of graphene oxide, lysozyme and lecithin with enhanced antimicrobial and mechanical properties for active food packaging applications, 01/2018, XXVI Congresso de Iniciação Científica da UNICAMP,Vol. 1, pp.1-3, Campinas, SP, Brasil, 2018 *
 
37.
  ALENCAR, W. M. P.; IACUZIO, R.; SILVA, N. C. C.; PICONE, C. S. F.; Intensificando antimicrobianos naturais: complexos eletrostáticos de biopolímeros, 01/2018, XXVI Congresso de Iniciação Científica da UNICAMP,Vol. 1, pp.1-3, Campinas, SP, Brasil, 2018 *
 
38.
  SOUSA, G. M.; CAZARIN, C. B. B.; MAROSTICA JUNIOR, M. R.; BICAS, J. L.; P13: Levels of pro-inflammatory cytokines of rats fed with different enantiomers of α-terpineol in a diet-induced obesity experimental model, 01/2018, Bioflavour 2018 - Biotechnology of Flavours, Fragrances and Functional Ingredients,Vol. 1, pp.1-3, Frankfurt, Alemanha, 2018 *
 
39.
  QUEIROZ, Murilo Mariz Queiroz; KABUKI, D. Y.; Comparison between virulence genes profile and antimicrobial susceptibility of Enterococcus faecalis from dairy and uroculture, 01/2018, 6º Simpósio Internacional de Microbiologia Clínica,Vol. 1, pp.1-3, São Paulo, SP, Brasil, 2018
 
40.
  GABRIELA GUIMARÃES CARVALHO, Gabriela Guimarães Carvalho; SANTINI, T. P. J.; KABUKI, D. Y.; Detection of Cronobacters spp. in powdered infant foods in Brazil, 01/2018, XXIV Congresso Latinoamericano de Microbiologia de Alimentos - ALAM 2018,Vol. 1, pp.1-3, Santiago, Chile, 2018
 
41.
  HOGA, C. A.; BRECHER, K.; ALMEIDA, F. F. L.; REIS, V.M.; CORDEIRO, R. P.; REYES, Felix G. Reyes; Development and validation of an analytical method for the determination of 17β-estradiol residues in tambaqui (Colossoma macropomum Cuvier, 1818) by LC-MS/MS and characterization of risk due to consumption of tambaqui treated with this hormone for fish sexual reversion purpose, 01/2018, 14th International Congress of the European Association for Veterinary Pharmacology and Toxicologygyy - EAVPT 2018,Vol. 41, pp.117-118, Wroclaw, Polônia, 2018
 
42.
  NUNES, Katia; VALLIM, J. H.; ASSALIN, M.R.; QUEIRÓZ, S. C. N.; PARAIBA, Lourival C.; JONSSON, Claudio M.; REYES, Felix G. Reyes; Residue depletion study, withdrawal period calculation and bioaccumulation of sulfamethazine in tilapia (Oreochromis niloticus) treated with medicated feed, 01/2018, 14th International Congress of the European Association for Veterinary Pharmacology and Toxicologygyy - EAVPT 2018,Vol. 41, pp.123-124, Wroclaw, Polônia, 2018
 
43.
  SILVA, D.V.A.; TAVARES, G. M.; Interação entre as proteínas do isolado proteico de soro de leite (WPI) e o ácido fólico: impacto do pH e da estrutura das proteínas, 01/2018, XXVI Congresso de Iniciação Científica da UNICAMP,Vol. 1, pp.1-3, Campinas, SP, Brasil, 2018
 
44.
  SANTOS, M. C.; RUIZ, A.L.T.G.; BICAS, J. L.; Evaluation of the antiproliferative activity of blue biomass containing bikaverin, 01/2018, 1st International Congress on Bioactive Compounds,Vol. 1, pp.1-3, Campinas, SP, Brasil, 2018 *
 
45.
  ALEXANDRINO, T. D.; MEDEIROS, T. D. M.; SALES, A.; RUIZ, A.L.T.G.; PASTORE, Glaucia Maria; BICAS, J. L.; Exploration of the antiproliferative potential of bioaroma limonene-1,2-diol, 01/2018, 1st International Congress on Bioactive Compounds,Vol. 1, pp.1-1, Campinas, SP, Brasil, 2018 *
 
46.
  CEDRAN, M. F.; RODRIGUES, F; SATO, Hélia Harumi; BICAS, J. L.; Optimization of water-in-oil emulsion system carrier of Lactobacillus reuteri ATCC 23272, 01/2018, 1st International Congress on Bioactive Compounds,Vol. 1, pp.1-1, Campinas, SP, Brasil, 2018
 
47.
  DIAS, L. G.; MARIUTTI, L. R. B.; VILELA, O.; BRAGAGNOLO, N.; EFFECT OF THE PLANTATION SEASON OF COMMON AND AROMATIC VARIETIES OF RICE ON THEIR PHYTOSTEROL CONTENT, 01/2018, 1st International Congress on Bioactive Compounds,Vol. 1, pp.1-3, Campinas, SP, Brasil, 2018 *
 
48.
  PONTE, M. S.; CUCO, R. P.; TAVEIRO, Nícholas Hernandes Ponce; BRAGAGNOLO, N.; CARDOZO-FILHO, Lúcio; MARIUTTI, L. R. B.; Extraction of lipophilic compounds from marigold petals and sunflower seeds using pressurized fluids, 01/2018, 1st International Congress on Bioactive Compounds,Vol. 1, pp.1-3, Campinas, SP, Brasil, 2018 *
 
49.
  SILVA, A. C.; GIOVANA RUEDA BARBOZA, Giovana Rueda Barboza; IACUZIO, R.; NÚÑEZ, K. V. M.; SILVA, N. C. C.; DETECTION OF RESISTANCE GENES TO ANTIBIOTICS AND SANITIZERS FROM Staphylococcus aureus ISOLATES FROM DAIRY OF PRODUCTION OF MINAS FRESCAL CHEESE CONVENTIONAL AND ORGANIC FROM THE STATE OF SÃO PAULO, 01/2018, 18th International Symposium on Staphylococci and Staphylococcal Infections,Vol. 1, pp.1-3, Frederiksberg, Dinamarca, 2018
 
50.
  TALITA JUNIA S. CANDIDO, Talita Junia S. Candido; ZANELLA, R. C.; CAMARGO, C.H.; VERA LÚCIA MORES RALL, ; SILVA, N. C. C.; TYPING OF Staphylococcus aureus ISOLATED FROM ORGANIC AND CONVENTIONAL DAIRIES IN THE STATE OF SÃO PAULO, 01/2018, 18th International Symposium on Staphylococci and Staphylococcal Infections,Vol. 1, pp.1-3, Frederiksberg, Dinamarca, 2018
 
51.
  MAGRO, A. E. A.; CASTRO, R. J. S.; Biotransformation of bioactive compounds from lentils: an approach based on antioxidant activities of extracts obtained after germination and fermentation, 01/2018, 1st International Congress on Bioactive Compounds,Vol. 1, pp.1-3, Campinas, SP, Brasil, 2018
 
52.
  IEDA MOREIRA RODRIGUES NETA, Ieda Moreira Rodrigues Neta; CASTRO, R. J. S.; Enzyme-assisted extraction of biocomponents of lentils (Lens culinaris L.): effect of process parameters on the recovery of compounds with antioxidant properties, 01/2018, 1st International Congress on Bioactive Compounds,Vol. 1, pp.1-3, Campinas, SP, Brasil, 2018
 
53.
  SANTOS, K. L. O.; CASTRO, R. J. S.; Extraction of bioactive compounds from banana bracts and evaluation of their antioxidant properties, 01/2018, 1st International Congress on Bioactive Compounds,Vol. 1, pp.1-3, Campinas, SP, Brasil, 2018
 
54.
  RASERA, GABRIELA BOSCARIOL Rasera; HILKNER, M. H.; SILVA, A P S; ALENCAR, SEVERINO MATIAS DE; CASTRO, R. J. S.; Mustard seeds germination to increase their antioxidant properties: is it a good option?, 01/2018, 1st International Congress on Bioactive Compounds,Vol. 1, pp.1-3, Campinas, SP, Brasil, 2018
 
 
* Esta produção está associada também a outros órgãos

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